STUDENTJOB BLOG

Med STUDIN kan du studera utomlands på universitet och college i USA, London, England, Australien, Kina, Asien, Kanada, Nya Zeeland, Europa.

Vårt senaste besök i Australien

Australien har på kort tid blivit en av världens mest attraktiva studiedestinationer. Med en hög standard på universitet och skolor och stor bredd av internationellt högt rankade utbildningar lockar Australien tiotusentals internationella studenter varje år. Nedan följer 4 handplockade studieorter i Australien som vi precis besökte. Vilken plats och eventuell utbildning tror du passar dig bäst?

Storstadsfavoriten Sydney

Sydney anses vara en av väldens vackraste städer och ligger omgivet av kristallklara vatten och långa gyllene stränder. Samtidigt är Sydney en kosmopolitisk världsmetropol med influenser från USA, Asien och Storbritannien. Här kan du kombinera en Woking Holiday i Australien med en CSN finansierad språkkurs engelska i Sydney! Surf på underbara stränder, pulserande storstadsliv och storslagen natur får du på köpet!

Kulturstaden Brisbane

Trots att Brisbane är en storstad med storstadens utbud av kultur, nöjen, shopping, så är atmosfären här skönt avslappnad. Antalet soldagar är omkring 300 om året och om student i Brisbane har du nära till både fantastiska regnskogar och långa vita stränder. Brisbane är en ung och mångkulturell stad  Här finns ett livligt studentliv och flera stora universitet och högskolor. Vill du jobba med design, inredning eller mode så är Billy Blue College of Design den rätta skolan för dig.

Beach-life på Sunshine Coast

Sunshine Coast, på Australiens östkust, är ett mycket omtyckt område med fantastiska stränder, charmiga semesterorter och en avslappnad atmosfär. Härliga surf- och badstränder ligger utmed hela kusten och området präglas av vacker natur och ett rikt djurliv. På University of the Sunshine Coast finns ett brett utbud av attraktiva utbildningar och du kommer att studera med studenter från hela världen i ett underbart klimat. Här studerar du i sköna omgivningar nära surfstränder och underbar natur i en avslappnad atmosfär.

Hippa Gold Coast 

Gold Coast har snabbt blivit en av Australiens mest populära turistdestinationer och har nu omkring 500 000 invånare. Det soliga subtropiska klimatet, surfstränder, kanaler och vattensystem, skyskrapor, temaparker, ett mycket hett nattliv och den tropiska regnskogen i inlandet lockar unga studenter och turister från hela världen. Gold Coasts berömda gyllene stränder med bl.a Surfers Paradise attraherar ungdomar och studenter från Australien och hela världen och här ligger flera universitet och skolor.
Tveka inte att kontakta oss på Studin om du vill veta mer. Läs mer på www.studin.se. Vi älskar att förändra människors liv genom utbildning och internationella erfarenheter.

Beach and sea

 

Dela den här artikeln

Populära inlägg

Registrera med StudentJob nu

Vill du hålla dig uppdaterad om de senaste jobben för studenter? Registrera dig gratis på StudentJob.

Registrera