STUDENTJOB BLOG

Äntligen är det dags för de dagarna som vi går runt och suktar efter nästan hela året. De där dagarna som vi alla visualiserar framför oss när vi står och väntar på bussen i minusgrader och snöblask.

De efterlängtade sommardagarna är äntligen här! Kanske ska du spendera sommarens lata dagar i skuggan, liggandes i hängmattan? Kanske kommer du sola och bada på en stekande het strand längst med medelhavet? Eller också kanske du spenderar dagen i parken med ett gäng vänner och en glödande grill?

Oavsett vad du gör av dagarna så finns det en sak de har gemensamt. De bjuder in till avkoppling och lugna stunder. Vad är då inte bättre än att luta sig tillbaks och dyka in i en spännande och fängslande bok?

Tro mig, jag är den första att förstå att man som student känner sig trött på att läsa böcker. I flera månader har vi haft näsan djupt nere i all kurslitteratur och läst tusentals av sidor i tjocka teoriböcker. Just därför är det så befriande att nu på sommaren få resa iväg till fantasins värld och läsa skönlitteratur istället. Dessutom, med dagens underbara teknik, kan du ju faktiskt lyssna på böckerna i din surfplatta eller i mobilen. Du slipper alltså släpa med dig tunga böcker i resväskan eller i strandbagen, det enda du behöver är din mobil för att läsa E-böckerna! Hur smidigt är inte det?

Hands holding a phone

Du kan lyssna på ljudböcker när du sitter på bussen, när du cyklar till affären eller när du kör på en roadtrip genom Sveriges vackra landskap. Det bästa av allt? Det är att utbudet av ljudböcker är enormt, som ett digitalt bibliotek där du slipper gå iväg för att låna böcker.

Nextory erbjuder tusentals av olika E-böcker och ljudböcker från era favoritförfattare och nu får du som läsare chansen att läsa och lyssna fritt i 30 dagar!

Läs mer om Nextory och hur du går tillväga för att nyttja detta fantastiska erbjudande nedan:

Sommaren är äntligen här! Varför inte fira det med extra mycket läsning? I
samarbete med Nextory får du läsa och lyssna obegränsat i 30 dagar helt gratis
när du använder rabattkoden ”studentjob2018”. Då kan du ta del av de allra senaste
nyheterna och de bästa klassikerna hela sommaren. Genom Nextory får du tillgång
till marknadens bredaste utbud utav e-böcker och tiotusentals ljudböcker som du kan
läsa och lyssna på obegränsat. Ladda ner och läs eller lyssna på dina favoritböcker
direkt i din smartphone eller surfplatta, via Nextorys app för iOS och Android. Hos
Nextory finns även de senaste nyheterna.

Några riktigt heta tips är Syndabocken av Sofie Sarenbrant, Kejsaren av Dag Öhrlund och Dan Buthler eller Du är inte ensam av Joakim Lundell. Eller varför inte Bara du av Ninni Schulman?

För att ta del av detta sommarerbjudande gör du så här:

1. Klicka här:
http://bit.ly/sommargåva
2. Ange koden: studentjob2018
3. Skapa ett konto med din mejladress och välj ett lösenord.
4. Ladda ner Nextorys app, lyssna och läs i din smartphone eller surfplatta.

Collage of book titles

Dela den här artikeln

Populära inlägg

Registrera med StudentJob nu

Vill du hålla dig uppdaterad om de senaste jobben för studenter? Registrera dig gratis på StudentJob.

Registrera