STUDENTJOB BLOG

tjejer skrattarSingel? Välkommen till klubben. Som de flesta av oss vet så närmar sig alla hjärtans dag med stormsteg. Visst är det skönt att vi singlar slipper stressen. Vi behöver inte planera något storslaget, leta mjukisdjur eller boka biobiljetter men vem är det egentligen som har sagt att man måste ha en partner för att ha en grym alla hjärtansdag? Skippa det här med partner och ha en fantastisk dag med din kompis istället. Här kommer några tips på vad ni kan hitta på!

Unna er i överflöd och frossa i allt ni älskar

Ett klassiskt tips som alltid funkar. Go all in med allt gott ni hittar i affären och då menar vi allt. Ben & Jerry, kakor, chips, godis, chokladtryfflar, you name it - allt ska med! När ni väl är hemma så är det bara att parkera framför en en kladdig high school film och njuta av varandras sällskap.

Gå till en karaokebar och skråla

Det finns inget som är så härligt som att försöka sätta Whitney Houstons höga toner eller rocka till don’t stop believing på en pub. Ta med din kompis, gå till närmaste karaokebar och bli stjärnor för kvällen. Denna aktivitet går lika bra att göra hemma om ni inte känner för att ta ton i framför publik. Ett hett tips är att öva in någon cool koreografi innan ni intar baren, ni kommer garanterat bli publikfavoriter.

Gör något nytt och spännande

Planera in varsin upplevelse som ni är ansvariga för under dagen. Har ni svårt att bestämma er för en aktivitet så skriv ner så många ni kommer på och lägg dem i en skål, sen är det bara att dra varsin. Försök verkligen att tänka utanför boxen och gå så långt utanför er comfort zone som möjligt. Prova paintball, åk till en ny stad, ha ostprovning, checka in på hotell, ta er an en yoga challenge eller måla om. Det finns hur mycket som helst ni kan upptäcka tillsammans och det kommer garanterat bli en bra story och ett roligt minne.

Iscensätt en egen date

Ingen att gå på date med? Gå på date med varandra! Här finns det flera vägar att gå, antingen behåller ni era egna personligheter eller så går ni in i varsin roll. Kanske blir du en stenrik fastighetsmäklare eller en bara den söta grannen i porten bredvid? Det blir ännu roligare om ni verkligen går in i det och spär på den dammiga dating klyschan - träffas i en bar, skicka över en drink och börja småprata. Försök hålla er för skratt. Lycka till!

Starta om

Ni vet hur det brukar låta på nyårsafton, “det här året ska jag träna mer, äta nyttigare och bara köpa saker jag faktiskt behöver”. Man går in i det nya året fylld av motivation och pepp. Gör detsamma med Alla hjärtansdag och rivstarta singelåret! Gå och klipp er, byt kläder, tatuera er, blek tänderna eller något annat som får er att känna er pepp på att ta er an det nya året tillsammans!


Skit i att fira (alltid ett alternativ)

Strunta i att fira. Lägg ner dagen. Checka ut totalt.
Dela den här artikeln

Populära inlägg

Registrera med StudentJob nu

Vill du hålla dig uppdaterad om de senaste jobben för studenter? Registrera dig gratis på StudentJob.

Registrera