STUDENTJOB BLOG

Girl with penConsectors ekonomistipendium – ett stipendium för en bättre uppsats

Det var så länge sedan man hade jullov att alla dagar har börjat smälta ihop igen. Varje dag är sig lik. Men nu har räddningen kommit – du ska skriva din kandidat- eller masteruppsats. Alla dagar följer ett väldigt likt och intensivt schema som innan fast nu går dagarna ut på att jaga så mycket information du kan. Vad du än väljer att skriva din uppsats om så är research den viktigaste delen. Det kommer kräva mycket av dig, både mentalt och finansiellt, för att hitta all nödvändig information. Det är därför Consector har öppnat sina dörrar för ett ekonomistipendium som kan hjälpa dig med finansieringen så du kan skriva den ultimata kandidat- eller masteruppsatsen.

Hur vet jag om jag kan söka till det stipendiet?

För att få hjälp med din uppsats och forskning så går du in på Consector hemsida och läser reglerna som gäller för att få Lånekolls ekonomistipendium. Denna hjälp är för dig som skriver en uppsats som faller in i dessa tre kriterier:

  • Hur relevant är uppsatsens ämne i dagens samhälle?
  • Forskningsstrategin: Hur tänker du genomföra projektets research?
  • Angår uppsatsen bank- och finansbranschen, arbetsmarknaden, företag och privatpersoner?

 

Det kommer krävas mycket av dig för att skriva en kanonbra uppsats. Självklarheter som analyser, enkäter och kanske till och med fältstudier. Slår man samman alla metoder så kräver de en stor budget. Troligtvis större än ditt CSN. Det har en del studenter förstått, eftersom syftet med en sådan uppsatser är att hjälpa eller bidra med någonting i samhället. Det är därför Consector har detta årliga ekonomistipendium som ska hjälpa den studenten som förtjänar och behöver det genom att finansiera med hela 10.000 kronor. Detta gäller skrivarna som faller in i de ovanstående kriterier, vare sig det är kandidat- eller masteruppsatsen.

10.000 kronor i rätt riktning

Consectors ekonomistipendium ser till att du lyckas bättre både med att finna lämpligt material och se till att du kan fokusera på din forskning. Om du är tillräckligt duktig så kommer Consectors publicera din uppsats på deras hemsida. Då marknadsförs både du och din forskning – vilken triumf att kunna visa det till potentiella chefer!

Ut i världen och skriv din kandidat- eller masteruppsats. Glöm inte att vara ute i god tid för att skriva den bästa uppsatsen du kan. In på Consectors hemsida för att läsa på mer om stipendiet och vad som krävs för att få det. Lycka till!

Sista ansökningsdagen är 28/02/2019

Dela den här artikeln

Populära inlägg

Registrera med StudentJob nu

Vill du hålla dig uppdaterad om de senaste jobben för studenter? Registrera dig gratis på StudentJob.

Registrera