STUDENTJOB BLOG

Tjej som tränar

Hur man kan träna i dessa tider

Det har blivit krångligare att träna under pandemin, eftersom många gym har stängt eller har begränsat antalet personer som får vistas i lokalen och dessutom har flera sportaktiviteter tvingats ställa in. Det finns däremot massor av olika sätt man fortfarande kan träna på i dessa tider. Så förbered dig för ett hårt och svettigt träningspass!



Träna med YouTube

Om du älskar att hålla igång kroppen, så börja träna med YouTube. Det är superenkelt att hitta olika träningsvideos och pass. Sök exempelvis på Träna hemma eller Workout from home. Du kommer du att finna en mängd olika videos, som kommer göra dig starkare. Du kan också söka efter mer specifika träningspass, förslagsvis Cardio, Yoga, Träna armar eller Streching exercise. Välj det pass som bäst passar dig när du tränar med YouTube. 



Gå, jogga eller springa

En enkel och gratis träningsform är att antingen gå, jogga eller springa. Dra på dig ett par sköna skor och klä dig efter väder. Ta med hörlurar och lyssna på din favoritpodd eller på träningsmusik som gör dig taggad att springa fort. Om det är en varm dag kan vi också rekommendera att du tar med dig en vattenflaska, det gäller att stay hydrated! När du kommer hem, kan du med din smartphone, titta hur många steg du har tagit. Det finns även appar som visar hur många steg du och dina vänner går varje dag. På så vis kan du och dina kompisar motivera varandra eller tävla mot varandra att gå så mycket som möjligt. Om du har möjlighet, kan du ta för vana att börja gå till skolan eller jobbet!

 

Träningstips

  • Hoppa rep
  • Lyfta vikter eller andra föremål som du har hemma
  • Simma i simhall eller sjö/hav
  • Ta med en fotboll, rugbyboll eller basket boll till en park
  • Gå en skogspromenad
  • Ta del av gyms onlinelektioner
  • Använda utegym
  • Köra cardio på berg eller kullar



Genom att träna kommer du att få mer energi till annat, till exempel att uppdatera ditt CV eller söka ett jobb. Tyckte du om våra träningstips? Läs gärna våra andra bloggartiklar!

Dela den här artikeln

Populära inlägg

Registrera med StudentJob nu

Vill du hålla dig uppdaterad om de senaste jobben för studenter? Registrera dig gratis på StudentJob.

Registrera