Lediga extrajobb i Hudiksvall

Sök bland 11 lediga extrajobb i Hudiksvall.

Ett extrajobb i Hudiksvall kan vara kul och lärorikt att ha medans man studerar. Det bidrar till att man har lite mer cash under terminen och som en bonus kan du träffa nya kompisar på arbetsplatsen. Men var hittar man extrajobb i Hudiksvall? Och vilka jobb kan en student ha under terminen?

Det finns flera hemsidor där du kan leta efter lediga jobb annonser. Du kan se vilka lediga annonser som finns hos oss nu eller signa upp på våran hemsida så kan du få notiser via mejl när nya extrajobb av ditt intresse publiceras. Låt oss nu ge dig några idéer för ett deltidsjobb i Hudiksvall.


Extrajobb i butik i Hudiksvall

Ett vanligt deltidsjobb eller helgjobb för studenter är att jobba i butik. Du kan söka till en lokal butik nära dig eller till ett större företag som Ica maxi Hudiksvall, Coop Hudiksvall eller Biltema Hudiksvall. Beroende på om du jobbar i en livsmedelsbutik eller i en klädbutik så kommer dina arbetsuppgifter vara lite olika men en viktig sak att komma ihåg är att du måste ha fyllt 18 år för att få jobba bakom kassan. Det är också viktigt att veta sina rättigheter som arbetstagare.

Extrajobb som lärare eller studiecoach

Kanske är att jobba i butik inte din grej, och du gillar att lära ut andra om hur man pluggar effektivt, då kan du kolla in extrajobb som studiecoach. Detta typ av jobb passar dig bra om du gillar ämnen som engelska, svenska och matte. Ett annat liknande jobb är att jobba som vikarie eller svensklärare. Du kan också kolla på lediga jobb Hudiksvall kommun för att hitta lärarjobb, dessa tillhör kommunala arbeten i Hudiksvall. Att extrajobba som lärare kan hjälpa dig att bygga ditt CV och förbereda dig för framtida jobb.

Kontakta oss på info@studentjob.se om du har några frågor!


FAQ om extrajobb i Hudiksvall


Vad behöver jag för att ha ett extrajobb i Hudiksvall?

För att jobba extra som student behöver du vanligtvis ett CV som sammanfattar dina färdigheter och ett personligt brev som bland annat innehåller dina anledningar till varför du vill jobba på företaget.

Hur mycket får jag betalt som en student?

Hur mycket du får i lön beror på din ålder och dina färdigheter inom arbetsområdet. Din lön baseras även på om företaget har ett kollektivavtal eller inte.

Tjäna presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Bli din egna chef - Börja ditt nya jobb som privatlärare

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning