Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Javautvecklare till Handelsbanken i Malmö

Malmö | Skåne län | IT | Java-utvecklare | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier

Om tjänsten

Vill du driva den digitala kundupplevelsen och arbeta verksamhetsnära? Sök jobbet som Javautvecklare på Handelsbanken i Malmö!

Vill du vara med och driva utvecklingen av bankens digitala kundupplevelse? Vill du dessutom få chansen att arbeta med både nyutveckling och förvaltning i en verksamhetsnära roll? Då kan Handelsbanken vara rätt plats för dig! Vi söker nu flera Javautvecklare till olika roller inom områdena webb och mobilutveckling. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
  • Ett företag med naturliga karriärvägar som värnar om din vidareutveckling. Du får möjlighet att utvecklas i en miljö med spännande blandning av ny och existerade teknik.
  • En human arbetsgivare med ett mycket bra förmånserbjudande.
  • Möjligheten att driva utvecklingen av den digitala kundupplevelsen och arbeta verksamhetsnära.
  • En roll där du får arbeta både med nyutveckling och med kontinuerligt underhåll.
  • Varierade uppdrag.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Handelsbanken vill utveckla sitt digitala erbjudande för att fortsätta överträffa kundernas förväntningar på en personlig bankrelation, samtidigt som banken möter kundernas tekniska förväntningar. För att lyckas med detta förstärker man nu teamet med flera Javautvecklare. Oavsett om ditt huvudsakliga fokus är att arbeta med affärslogik eller om du triggas mer av att lösa tekniska problem kommer du att arbeta med:

  • Agil nyutveckling och förvaltning av bankens teknik.
  • Utveckling i Java, fokus backend.
  • Arbeta för att digitalisera kunddialogen genom webben och appar etc.
  • Lansera och driftsätta nya digitala arenor för kunden.
  • Arbeta nära beställarna och agera bollplank utifrån ett verksamhets-/IT perspektiv.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din arbetsplats är centralt placerad i Malmö och du blir en del av ett tvärfunktionellt team med hög kompetens och stark teamkänsla. Dina kollegor finns i första hand lokalt men du kommer att få ett brett kontaktnät och samarbeta med många delar av banken.

VEM ÄR DU?

Du är en erfaren Javautvecklare och har bra kunskap om vad som anses vara goda designprinciper och mönster. Du har god erfarenhet av JEE och/eller Spring, Maven samt Git. Beroende på vilken roll som intresserar dig tror vi att du har kunskaper inom flera av följande områden; relationsdatabaser, NoSQL, REST, SOAP, Tomcat och WebSphere Liberty.

Eftersom Handelsbanken lägger stort fokus på varje individs vidareutveckling ser vi gärna att du har ett stort eget driv med ett genuint IT-intresse. Du är ansvarstagande, lösningsorienterad och kommunikativ. Du är teamorienterad och lockas av att jobba i ett tight team som delar med sig och ställer upp för varandra. Ditt verksamhetsintresse är stort, och du drivs av att vara med i framtagandet av nya lösningar samt förvalta dessa långsiktigt. I rollen kommer du att ha många kontakter inom hela koncernen vilket innebär att både svenska och engelska är ett krav.

Om Handelsbanken

Några ord om oss: Tycker du om att ta eget ansvar och egna initiativ? Drivs du av att tänka nytt, påverka, fatta egna beslut och vill utvecklas? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss. Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Javautvecklare till Handelsbanken i Malmö

Vill du driva den digitala kundupplevelsen och arbeta verksamhetsnära? Sök jobbet som Javautvecklare på Handelsbanken i Malmö!

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis