Sommarjobb i Norrköping

Vi har nu 8 sommarjobb i Norrköping.

Letar du sommarjobb i Norrköping? Börja söka på en gång. StudentJob.se finns för att hjälpa unga, studenter och andra som vill etablera sig på arbetsmarknaden att hitta schyssta extra- och sommarjobb.

Norrköping är en stad med många möjligheter. Campus Norrköping innebär att det finns gott om studenter och forskning inom teknik och logistik, kreativa områden som grafisk design och inom samhällsvetenskapliga utbildningar. Detta innebär att staden lockar till sig småföretag inom kunskapsintensiva branscher. Det industriella arvet har också befäst stadens position som distributivt nav för flera tag. Så oavsett om du är intresserad av teknik, IT, logistik eller media har staden mycket att erbjuda. Självfallet finns det även goda möjligheter för dig som söker sommarjobb inom detaljhandeln, äldrevården eller besöksnäringen!

På StudentJob.se är vi måna om att du ska lyckas hitta ett så bra sommarjobb i Norrköping eller närområdet som möjligt. Därför är du alltid välkommen att kontakta oss på info@studentjob.se med förslag, frågor eller klagomål!
Mer information

Marknadsundersökningar - Tjäna upp till 20kr per undersökning!

Startskottet - JMs studentprogram inom nyproduktion - Flera orter i Sverige

Swedish Content Writer from Home Office

Fyll i en enkät och tjäna in pengar till ett presentkort!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar