Sommarjobb i Norrköping

Vi har nu 12 sommarjobb i Norrköping.

Om du är sugen på att dryga ut dagskassan under sommarmånaderna borde du verkligen kolla in våra sommarjobb i Norrköping. Staden är en plats med många möjligheter, bland annat på grund av Campus Norrköping eftersom det innebär att det finns gott om studenter och forskning inom teknik och logistik, kreativa områden som grafisk design och inom samhällsvetenskapliga utbildningar. Staden lockar därför till sig småföretag inom kunskapsintensiva branscher! Du kan också sortera sommarjobben med hjälp av menyn till vänster, då får du dem helt efter dina egna preferenser. Vi önskar dig stort lycka till med ansökan till våra sommarjobb i Norrköping!


Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Norrköping

Vill du tillbringa din sommar med att bestämma över dina egna tider och ha ett flexibelt jobb? Då kanske våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Norrköping är perfekta för dig. För många av dem krävs nämligen ingenting mer än en dator, internetuppkoppling och lite kreativitet. Du får vara med och arbeta med företagets utveckling och deras utformande av marknadsföringsstrategier online, ett riktigt värdefullt sommarjobb helt enkelt! Om detta låter som någonting för dig, så borde du verkligen klicka på länken nedan för att söka våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Norrköping.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Norrköping

Lediga deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Norrköping

Våra lediga deltidsjobb inom PR och marknadsföring i Norrköping är perfekta för dig som vill få in foten i branschen. Här har du också chansen att både samla in lite extra pengar och samla en massa värdefulla erfarenheter för att kickstarta din framtida karriär. För oavsett vad du vill jobba med framöver så är ju arbetslivserfarenhet alltid jätteviktigt, och från denna typ av jobb alltid uppskattat! Så ta chansen att träffa din framtida arbetsgivare, och klicka dig vidare på våra lediga deltidsjobb inom PR och marknadsföring i Norrköping på länken nedan.

Lediga deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Norrköping

Mer information

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Tjäna in till presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Dela din åsikt - belönas direkt!

Top Job

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Betalda undersökningar - Tjäna upp till 40 kronor per undersökning med Triaba

Top Job

Homeoffice: Tjäna enkla pengar genom enkäter! Riksomfattande!

Top Job

Vi söker paneldeltagare för marknadsundersökningar online

Top Job

Är du ute efter ett sommarjobb i år? Gå med i kandidatpoolen för sommarjobb!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar