Sommarjobb i Norrköping

Vi har nu 5 sommarjobb i Norrköping.

Letar du sommarjobb i Norrköping? Börja söka på en gång. StudentJob.se finns för att hjälpa unga, studenter och andra som vill etablera sig på arbetsmarknaden att hitta schyssta extra- och sommarjobb.

Norrköping är en stad med många möjligheter. Campus Norrköping innebär att det finns gott om studenter och forskning inom teknik och logistik, kreativa områden som grafisk design och inom samhällsvetenskapliga utbildningar. Detta innebär att staden lockar till sig småföretag inom kunskapsintensiva branscher. Det industriella arvet har också befäst stadens position som distributivt nav för flera tag. Så oavsett om du är intresserad av teknik, IT, logistik eller media har staden mycket att erbjuda. Självfallet finns det även goda möjligheter för dig som söker sommarjobb inom detaljhandeln, äldrevården eller besöksnäringen!

På StudentJob.se är vi måna om att du ska lyckas hitta ett så bra sommarjobb i Norrköping eller närområdet som möjligt. Därför är du alltid välkommen att kontakta oss på info@studentjob.se med förslag, frågor eller klagomål!
Mer information

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar