Extrajobb i Huddinge

Just nu finns 13 extrajobb i Huddinge.


Vilka extrajobb i Huddinge kan man jobba med? Det finns flera olika typer av extrajobb i Huddinge för ungdomar. Bland annat kan man jobba som personlig assistent, med läxhjälp eller med barnpassning.

Vi rekommenderar att du aktivt håller utkik för nya inkommande jobb genom att regelbundet kolla vår hemsidan. Men om du hellre vill göra något annat kan du registrera dig, så trillar lediga jobbannonser direkt in till din mejl, smidigt va?

Ett extrajobb innebär att man jobbar några timmar i veckan utöver sina studier. Det kan handla om 4-5 timmar i veckan eller mer men det viktiga är att man även hinner med sina studier. Om du inte hinner jobba under terminen kan du kolla in våra sommarjobb i Huddinge istället.

Extrajobba i Huddinge som butiksmedarbetare

Genom att extrajobba i Huddinge som butiksmedarbetare lär du dig flera användbara kunskaper som du sedan kan använda vid nästa jobbsökning samt i din framtida karriär. Bland annat lär du dig om försäljning och att sammarbeta. En annan fördel med att extrajobba i Huddinge som butiksmedarbetare är att du får chansen att träffa nya kompisar genom ditt extrajobb i Huddinge.

Skulle det vara svårt att hitta ett ledigt jobb så är ett tips att även kolla in lediga jobb i närliggande områden som till exempel Ica Maxi eller Willys i Flemmingsberg.När det gäller arbetsuppgifterna i butik kan variera beroende på vilken sorts butik du jobbar i, till exempel kommer ett jobb på H&M innebära att packa upp kläder men ett jobb på ICA eller COOP innebära att hantera livsmedel.

Ett tips är att ha koll på sina rättigheter och vilken typ av anställningsavtal man har innan man börjar jobba.

Extrajobba i Huddinge som barnvakt

Om du heller vill extrajobba i Huddinge som barnvakt så går det också bra. Det smidiga är att du inte behöver någon utbildning men oftast krävs det att du går i gymnasiet för att extrajobba med barnpassning.

Arbetet passar bra om du är social, kan ta stort eget ansvar och gillar barn. Arbetsuppgifterna är varierande som barnvakt då du kan ta hand om små barn som behöver hjälp med matning och blöjbyte, lekstunder för större barn eller förberedande av måltider. Dessutom kan läxhjälp även inkluderas i arbetsuppgifterna. Vill du enbart jobba med läxhjälp är detta ett annat extrajobb som du kan söka till på våran hemsida.

FAQ om extrajobb


Hur hittar man extrajobb som ungdom?

Det första man bör göra är att kolla in vilka extrajobb du kan ha beroende på ålder tex jobb för 13-åringar ellerlediga jobb för 16-åringar. Nästa steg är ta reda på när man kan jobba om det är helg eller sommar. Sist men inte minst sen är det bara att surfa loss och leta annonser!

Hur jobbar man hemifrån?

Man kan jobba med att blogga, läxhjälp, svenskalärare eller kundtjänst för att nämna några av jobben man kan ha hemifrån

Tjäna presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Jobba som läxhjälpare (140kr/h) i Stockholm!

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Ny! Bli en av de första att ansöka

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Ny! Bli en av de första att ansöka

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Ny! Bli en av de första att ansöka

Bli din egna chef - Börja ditt nya jobb som privatlärare

Roligt och flexibelt extrajobb som barnpassare i Stockholm (lön 100-180kr/h)

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning