Städer

Hitta sommarjobb i Helsingborg

6 lediga sommarjobb i Helsingborg just nu.

Att arbeta åtminstone några veckor eller på deltid under sommaren är ett bra sätt att snygga till ditt CV och finansiera sommaraktiviteterna(det är ofta dyrt på uteserveringar!). Vill du kanske jobba i en matbutik, som städare eller brevbärare? Kolla vad som ligger uppe nu! Platserna tillsätts oftast löpande och arbetsgivarna lägger in nya annonser hela tiden, så håll koll och sök snabbt när du hittar ett sommarjobb du gillar.

I Helsingborg hittar du Sveriges näst största containerhamn. Så vill du jobba inom logistik finns det gott om möjligheter. Det finns också en stark kemisektor, jobb inom läkemedelsindustrin och livsmedelsindustrin. Självfallet kan du också hitta jobb inom detaljhandeln, serviceyrken eller på någon trevlig uteservering över sommaren. Äldrevården är också populär för sommarjobb.

Närheten till havet, den vackra stadskärnan och möjligheten att ta färjan till Danmark gör Helsingborg till en perfekt stad för att jobba en sommar. Och om du redan bor i staden är det ju ingen nyhet!

Vi hoppas att så många som möjligt ska lyckas hitta bra sommarjobb i Helsingborg, så om du har några frågor eller förslag till oss, kan du alltid skicka ett mail till info@studentjob.se!
Mer information

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Summer jobs in European Destinations

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar