Städer

Sommarjobb i Lund

Nu har vi 6 sommarjobb i Lund.

Passa på att ta en sommar i Lund. Universitetet och de företag som samlas i staden leder till en bra arbetsmarknad året runt. Slappa i solen vid domkyrkan efter ditt jobbpass och passa på att turista i Skåne under helgerna. Se till att tjäna lite extrapengar och bättra på ditt CV!

Som student är det lätt att föreställa sig Lund som ödsligt under sommaren, och visst, bor du på parran kommer det att kännas tomt. Men staden har mycket att erbjuda även under sommarmånaderna, passa på att besöka alla museer du i vanliga fall bara stressar förbi, ta chansen att besöka resten av Skåne och se till att få allt fixat som är svårt att hinna under terminerna.

Oavsett om du är ingenjörsstudent som vill passa på att jobba extra vid några av stadens stora teknikföretag, pluggar juridik och vill göra ett par månader som assistent eller gymnasieelev och vill jobba inom besöksnäringen eller i äldrevården kan du vara säker på att det går att gräva fram ett bra sommarjobb för dig i Lund.

På StudentJob.se vet vi hur viktigt ett sommarjobb kan vara och är därför måna om att du ska hitta ett för dig i Lund, så har du några frågor eller förslag kan du alltid kontakta oss på info@studentjob.se!
Mer information

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Summer jobs in European Destinations

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar