Lediga sommarjobb i Lund

Sök bland 12 lediga sommarjobb i Lund.

Här hittar du alla våra lediga sommarjobb i Lund. Universitetet och de företag som samlas i staden bidrar till en bra arbetsmarknad året runt. Slappa i solen vid domkyrkan efter ditt jobbpass och passa på att turista i Skåne under helgerna. Oavsett om du är ingenjörsstudent som vill jobba extra vid några av stadens stora teknikföretag, pluggar juridik och vill göra ett par månader som assistent eller gymnasieelev och vill jobba inom besöksnäringen kan du vara säker på att det går att gräva fram ett bra sommarjobb här. Tjäna lite extrapengar i sommar - kolla in våra lediga sommarjobb i Lund!


Lediga sommarjobb inom Online Marketing i Lund

Om du skulle vilja arbeta med din dator denna sommar så ska du kolla in våra lediga sommarjobb inom online marketing i Lund. Ett arbete inom online marketing innebär att du kommer jobba med ett företag eller organisations digitala närvaro. Det kan yttra sig i allt från att skapa kampanjer, skriva bloggartiklar eller skapa hemsidor. Du arbetar bland annat med att sökordsoptimera, designa bilder och skriva intresseväckande texter. Känns det som att denna typ av arbete är någonting som skulle passa dig? Klicka på länken nedan så kommer du till alla våra lediga sommarjobb inom online marketing i Lund på direkten.

Lediga sommarjobb inom Online Marketing i Lund

Lediga sommarjobb inom Marknadsföring/PR i Lund

Via länken nedan kommer du till alla våra lediga sommarjobb inom marknadsföring och PR i Lund. Kanske studerar du marknadsföring eller kommunikation och skulle vilja samla nyttiga erfarenheter under sommaren? Ett sommarjobb är ett perfekt tillfälle att knyta värdefulla kontakter, lära sig mer om branschen och vilka möjligheter som finns efter examen. Det är också ett ypperligt tillfälle att testa dina kunskaper och lärdomar från skolan på riktigt! Vem vet? Kanske hittar du din framtida arbetsplats denna sommaren. Klicka dig vidare till alla våra sommarjobb inom marknadsföring och PR i Lund och ta första steget i din karriär nu. Stort lycka till!

Lediga sommarjobb inom Markandsföring/PR i Lund

Mer information

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Dela din åsikt - belönas direkt!

Top Job

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Betalda undersökningar - Tjäna upp till 40 kronor per undersökning med Triaba

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna in till presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Homeoffice: Tjäna enkla pengar genom enkäter! Riksomfattande!

Top Job

Vi söker paneldeltagare för marknadsundersökningar online

Top Job

Är du ute efter ett sommarjobb i år? Gå med i kandidatpoolen för sommarjobb!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar