Lediga sommarjobb i Lund

Sök bland 54 lediga sommarjobb i Lund.

Här hittar du alla våra lediga sommarjobb i Lund. Universitetet och de företag som samlas i staden bidrar till en bra arbetsmarknad året runt. Slappa i solen vid domkyrkan efter ditt jobbpass och passa på att turista i Skåne under helgerna. Oavsett om du är ingenjörsstudent som vill jobba extra vid några av stadens stora teknikföretag, pluggar juridik och vill göra ett par månader som assistent eller gymnasieelev och vill jobba inom besöksnäringen kan du vara säker på att det går att gräva fram ett bra sommarjobb här. Tjäna lite extrapengar i sommar - kolla in våra lediga sommarjobb i Lund och kom ihåg att Registrera dig.


Lediga sommarjobb inom Online Marketing i Lund

Om du skulle vilja arbeta med din dator denna sommar så ska du kolla in våra lediga sommarjobb inom online marketing i Lund. Ett arbete inom online marketing innebär att du kommer jobba med ett företag eller organisations digitala närvaro. Det kan yttra sig i allt från att skapa kampanjer, skriva bloggartiklar eller skapa hemsidor. Du arbetar bland annat med att sökordsoptimera, designa bilder och skriva intresseväckande texter. Känns det som att denna typ av arbete är någonting som skulle passa dig? Klicka på länken nedan så kommer du till alla våra lediga sommarjobb inom online marketing i Lund på direkten.

Lediga sommarjobb inom Online Marketing i Lund

Lediga sommarjobb inom Marknadsföring/PR i Lund

Via länken nedan kommer du till alla våra lediga sommarjobb inom marknadsföring och PR i Lund. Kanske studerar du marknadsföring eller kommunikation och skulle vilja samla nyttiga erfarenheter under sommaren? Ett sommarjobb är ett perfekt tillfälle att knyta värdefulla kontakter, lära sig mer om branschen och vilka möjligheter som finns efter examen. Det är också ett ypperligt tillfälle att testa dina kunskaper och lärdomar från skolan på riktigt! Vem vet? Kanske hittar du din framtida arbetsplats denna sommaren. Klicka dig vidare till alla våra sommarjobb inom marknadsföring och PR i Lund och ta första steget i din karriär nu. Stort lycka till!

Lediga sommarjobb inom Markandsföring/PR i Lund

Vanliga frågor om sommarjobb i Lund


Finns det sommarjobb på universitetet i Lund?

Ja, det finns sommarjobb på universitetet i Lund. Universitetet är en stor arbetsgivare i Lund och erbjuder sommarjobb inom flera områden, bland annat inom administration, forskning, IT och marknadsföring. För att söka sommarjobb på universitetet kan det vara en fördel att ha relevant utbildning eller erfarenhet inom det område du söker inom. Registrera dig på Studentjob och börja ansöka!

Kan jag få sommarjobb inom kultur- och fritidsverksamhet i Lund?

Ja, det finns möjligheter till sommarjobb inom kultur- och fritidsverksamhet i Lund. Kultur- och fritidsverksamheten i Lund är omfattande och inkluderar bland annat bibliotek, museum, idrottsanläggningar och kulturskolor. Sommarjobb inom kultur- och fritidsverksamhet kan inkludera jobb som simlärare, instruktör inom olika idrotter, kulturvärdar eller guider på museum. För att söka sommarjobb inom kultur- och fritidsverksamhet kan det vara en fördel att ha tidigare erfarenhet eller utbildning inom det område du söker inom.

Kan jag få sommarjobb inom teknik- och innovationsbranschen i Lund?

Ja, det finns möjligheter till sommarjobb inom teknik- och innovationsbranschen i Lund. Lund är en teknik- och innovationsstad med flera stora företag och startup-företag som är verksamma inom områden som bioteknik, mjukvara, hårdvara och AI. Sommarjobb inom teknik- och innovationsbranschen kan inkludera jobb som programmerare, tekniska supporttekniker, produktutvecklare eller forskningsassistent. För att söka sommarjobb inom teknik- och innovationsbranschen kan det vara en fördel att ha relevant utbildning eller erfarenhet inom det område du söker inom.

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba extra som bud på foodora

Top Job

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Tjäna extra pengar genom att arbeta hemifrån med Surveyeah

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Betalda undersökningar - Tjäna upp till 40 kronor per undersökning med Triaba

Top Job

Working Holiday in New Zealand

Au Pair Canada

Top Job

Au Pair in Australia

Top Job

Working Holiday in Australia

Top Job

Working Holiday in Canada

Top Job

Jobba på Tullverket - Bli en del av ett viktigt samhällsarbete

Var med och forma samhället - sök lediga jobb på Regeringskansliet!

Ansök här om du är intresserad av att jobba på Systembolaget!

Jobba på ICA - Skapa en hållbar karriär!

Bli en del av SVT-teamet - spännande jobbmöjligheter väntar!

Starta din karriär som köksbiträde och ansök till lediga tjänster.

Vill du påverka barns utveckling? Ansök till jobb som förskollärare.

Ansök till lediga jobb för 13-åringar!

Ansök till lediga jobb för 14-åringar!

Ansök till lediga jobb för 15-åringar!

Ansök till lediga jobb för 17-åringar!

Vill du göra skillnad i andras liv? Ansök till vårdare jobb!

Söker du ett administrativt arbete? Ansök till sekreterare jobb!

Vill du hjälpa människor? Ansök till personlig assistent jobb!

Vill du jobba som barnskötare? Ansök till lediga jobb!

Söker du ett arbete som butikssäljare? Ansök till lediga butikssäljare jobb!

Letar du jobb som grundskollärare? Börja med att ansöka här!

Vill du jobba som undersköterska? Ansök till lediga undersköterska jobb!

Ansök till lediga event- och festival jobb!