Hitta sommarjobb i Kristianstad

Just nu finns 3 sommarjobb uppladdade hos oss.

Är du på jakt efter ett intressant sommarjobb i Kristianstad? Då har du hittat alldeles rätt. Studentjob.se är här för att hjälpa dig genom hela processen. Vi erbjuder dig ett brett utbud på olika sommarjobb inom ett flertal områden. Skapa en profil helt gratis och hitta sommarjobbet för dig idag!

Visste du att Kristianstad ligger under havsnivå? Dessutom omges staden av den vidsträckta Kristiansslätten. Staden har mycket att erbjuda under sommaren, här hittar du en drös med aktiviteter och evenemag. Bland annat kan du besöka ett naturreservat eller varför inte bada vid Hanöbuktens milslånga och breda stränder? Utbildningsmässigt regerar Högskoland Kristianstad här. Högskolan erbjuder undervisning inom bland annat ekonomi, beteendevetanskap och samhällsvetenskap. Som du hör har Kristianstad ett varierande utbud av både näringsliv och utbildning. Därför är dina chanser mycket stora att hitta sommarjobbet för dig här.

Skapa en personlig profil idag för att kickstarta jakten på det perfekta sommarjobbet. Om du vill filtrera din sökning kan du använda sökfunktionen till vänster. Som arbetsgivare kan du snabbt och enkelt lägga till en företagsprofil för att sedan ha möjlighet att dela och redigera dina jobbannonser obegränsat. Allt detta är naturligtvis helt gratis som jobbsökande och arbetsgivare.

Om du har feedback, frågor, eller ytterligare funderingar får du gärna kontakta oss på: info@studentjob.se! Vi besvarar ditt meddelande så fort som möjligt.

Lediga Sommarjobb inom Online Marketing i Kristianstad

Jobb väntar på dig! Vi har flera lediga sommarjobb inom online marketing i Kristianstad som väntar på din ansökan. Snart närmar sig sommaren och att hitta jobb kan vara svårt, men vi gör det enkelt för dig. På vår hemsida kan du hitta flera intressanta arbeten som passar dig. Börja med att uppdatera ditt CV eller din profil, sen är det bara att börja söka! Att jobba inom marknadsföring kommer vara både roligt och givande. För att läsa mer om samtliga jobb, Klicka på länken nedan. Stort lycka till!

Lediga Sommarjobb inom Online Marketing i Kristianstad

Lediga Sommarjobb inom Kundservice/Call center i Kristianstad

Visste du att det finns en massa lediga sommarjobb inom kundservice/call center i Kristianstad? Tänk dig en hel sommar med tonvis av roligheter! Att hjälpa kunder och se till att de får svar på sina frågor är faktiskt väldigt kul. De blir glada över att de får hjälp och då får man själv en känsla att man har åstadkommit något riktigt bra. Det är dessutom en fin merit att ha på sitt CV och om du har tur, kanske du erbjuds ett heltids- eller extrajobb på företaget efteråt! Läs mer om alla lediga sommarjobb inom kundservice/call center i Kristianstad nu!

Lediga Sommarjobb inom Kundservice/Call center i Kristianstad

Mer information