Hitta sommarjobb i Kristianstad

Just nu finns 12 sommarjobb uppladdade hos oss.

Är du på jakt efter ett intressant sommarjobb i Kristianstad? Då har du hittat alldeles rätt. Studentjob.se är här för att hjälpa dig genom hela processen. Vi erbjuder dig ett brett utbud på olika sommarjobb inom ett flertal områden. Skapa en profil helt gratis och hitta sommarjobbet för dig idag!

Visste du att Kristianstad ligger under havsnivå? Dessutom omges staden av den vidsträckta Kristiansslätten. Staden har mycket att erbjuda under sommaren, här hittar du en drös med aktiviteter och evenemag. Bland annat kan du besöka ett naturreservat eller varför inte bada vid Hanöbuktens milslånga och breda stränder? Utbildningsmässigt regerar Högskoland Kristianstad här. Högskolan erbjuder undervisning inom bland annat ekonomi, beteendevetanskap och samhällsvetenskap. Som du hör har Kristianstad ett varierande utbud av både näringsliv och utbildning. Därför är dina chanser mycket stora att hitta sommarjobbet för dig här.

Skapa en personlig profil idag för att kickstarta jakten på det perfekta sommarjobbet. Om du vill filtrera din sökning kan du använda sökfunktionen till vänster. Som arbetsgivare kan du snabbt och enkelt lägga till en företagsprofil för att sedan ha möjlighet att dela och redigera dina jobbannonser obegränsat. Allt detta är naturligtvis helt gratis som jobbsökande och arbetsgivare.

Om du har feedback, frågor, eller ytterligare funderingar får du gärna kontakta oss på: info@studentjob.se! Vi besvarar ditt meddelande så fort som möjligt.
Mer information

Homeoffice: Tjäna enkla pengar genom enkäter! Riksomfattande!

YoungCapital International
Top Job

Mystery shopping-roller tillgängliga!

Top Job

Dela din åsikt - belönas direkt!

Top Job

Vi söker paneldeltagare för marknadsundersökningar online

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Homeoffice: Tjäna enkla pengar genom enkäter! Riksomfattande!

YouGov SE
Top Job

Tjäna in till presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Betalda undersökningar - Tjäna upp till 40 kronor per undersökning med Triaba

Top Job

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar