Lediga sommarjobb i Malmö

Sök bland 12 lediga sommarjobb i Malmö.

På denna sida har vi samlat alla våra lediga sommarjobb i Malmö, smidigt eller hur? Vi vet att livet som student inte alltid är så glamoröst så det kan vara en god idé att tjäna lite extra pengar under sommarmånaderna. Då kan du ju också bjuda polarna på en riktigt god glass i solskenet. Här hittar du sommarjobb hos olika typer av företag, verksamma inom olika typer av branscher. Ju mer att välja på, desto bättre, eller hur? Slå slag i saken och klicka dig vidare i menyn till vänster för att kolla igenom alla våra lediga sommarjobb i Malmö.


Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Malmö

Via länken nedan kommer du till alla våra lediga jobb inom online marketing i Malmö. Ett perfekt jobb för dig som vill ha ett flexibelt arbete eftersom allt du behöver för att utföra dina arbetsuppgifter är en dator och en fungerande internetuppkoppling. Ett jobb inom online marketing kan innebära flera olika typer av arbetsuppgifter, du kan bland annat arbeta med att uppdatera hemsidan, utforma kampanjer eller ha hand om ett företags sociala medier. Men det finns en uppsjö av olika saker att arbeta med i den digitala världen! Klicka på länken nedan för att komma till alla våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Malmö.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Malmö

Lediga deltidsjobb inom Marknadsföring/PR i Malmö

Vad kul att du vill ta en närmare titt på våra lediga sommarjobb inom marknadsföring och PR i Malmö. Marknadsföring är ett brett arbetsområde som kan innebära många olika typer av arbetsuppgifter beroende på vad du tycker är roligt och intressant. Ofta krävs det att du har en utbildning inom media, kommunikation eller liknande, men det är garanterat väl värd investerad studietid eftersom du kommer ha ett variationsrikt och spännande arbetsliv. Du kan bland annat arbeta med kampanjer, marknadsstrategier eller reklam men som sagt, det finns flera andra typer av möjligheter i denna bransch. Klicka på länken nedan så kommer du direkt till alla våra lediga sommarjobb inom marknadsföring och PR i Malmö.

Lediga deltidsjobb inom Marknadsföring/PR i Malmö

Mer information

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Dela din åsikt - belönas direkt!

Top Job

Betalda undersökningar - Tjäna upp till 40 kronor per undersökning med Triaba

Top Job

Tjäna in till presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Homeoffice: Tjäna enkla pengar genom enkäter! Riksomfattande!

Top Job

Vi söker paneldeltagare för marknadsundersökningar online

Top Job

Är du ute efter ett sommarjobb i år? Gå med i kandidatpoolen för sommarjobb!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar